Милојевић: Одличан одговор играча на распоред, гледамо само себе

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је након победе над Борцем да је задовољан игром његових изабраника, као и да га само интересује игра његове екипе.

Звезда је савладала Борац са 3:0 у оквиру 21. кола Суперлиге Србије.

"Играчи су испунили све што је било потребно и што сам од њих тражио. Радује ме како смо одговорили након европске утакмице и емотивног пражњења. Сада се окрећемо последњој утакмици ове године, а Борцу и Игору бих пожелео да наставе са добрим радом, вратиће им се кроз резултате"

Милојевић је изразио задовољство поводом дебија младог Јовељића, као и геста нападача Пешића, али изнео мишљењео играма "вечитог" ривала.

"И на плус три и сад на плус девет, мене интересује само моја екипа, интересује ме само Звезда, не осврћем се око себе и на друге. Ја сам као тренер пресрећан што је Јовеља дебитовао, знам колико му то значи, и само нека настави вредно да ради. Похвалио бих, такође, још једном Пешића и његов гест, то много говори о многим стварима. Што се тиче Стојковића, пожалио се на ударац, видећемо колико је опасно", рекао је Милојевић.
 
 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво