Ђукић: У онаквим условима не могу да тражим бољу игру

Тренер Партизана Мирослав Ђукић изјавио је након пораза од Напретка у Крушевцу да није задовољан резултатом, али да не може да тражи бољу игру својих изабраника у условима под којим је одигран меч.

"По онаквом терену не може ни да се игра бољи фудбал и  Немогуће је уопште играти фудбал у тим условима. Противник је два пута дошао до нашег гола и два пута био прецизан. Не могу ништа да замерим екипи", изјавио је Ђукић након меча.

Осим веома лошег терена, проблем су правили и домаћи навијачи па је је меч почео са око пет минута закашњења јер су навијачи Напретка грудвама гађали голмана црно-белих Владимира Стојковића.

Тренер Напретка Милорад Косановић истакао је да је његова екипа упркос доминантној игри Партизана, успела да буде конкретнија и искористи своје шансе. 

"Побеђивао сам и са Новим Пазаром и Борцем, али није то битно. Битно је да смо успели. У овако тешким условима деца су одиграла коректну утакмицу. Партизан је био моћнији, али смо ми били опаснији и конкретнији. На томе инсистирам. Имамо 31 бод у досадашњем делу такмичења, презадовољан сам", рекао је Косановић.

 

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво