Читај ми!

Напредак изненадио Партизан

Напредак је савладао Партизан са 2:1 у напорној утакмици по врло расквашеном и за игру тешком терену, чиме је прекинуо Партизанову серију од седам узастопних победа на гостовањима. Овом победом Напредак је повећао своје шансе да обезбеди пласман у плеј-оф фазу првенства.

Почетак меча Напретка и Партизана је каснио због неколико инцидената које су начинили навијачи једног и другог тима, а главни судија меча Милорад Мажић је на кратко и прекинуо меч док се навијачи нису примирили.

Партизан је у меч ушао самоуверено и начинио серију шанси за погодак, али је домаћи тим у 44 минуту искористио контранапад и повео голом Алексе Вукановића, после сјајног продора Боранијашевића. На полувреме се отишло са предношћу Напретка од 1:0.

У наставку утакмице Партизан појачава притисак али напредак поново користи прву прилику и повећава предност на 2:0. Овога пота стрелац је бои Урош Ђерић, а поново је Боранијашевић асистирао.

Само пар минута касније Боранијашевић је опет асистирао, али овога пута на супротнос страни, у свом шеснеастерцу је оборио Ожеговића а судија Мажић је доудио једанаестерац.

Марко Јевтовић је сигурно извео пенал и смањио на 2:1, а Партизан упркос притиску до самог краја меча није успео да спасе бод на гостовању у Крушевцу.

После победе над Црвеном звездом, Напредак је успео да савлада и Партизан у веома тешком мечу 21. кола Суперлиге.

Ток меча:

16.06 - Крај утакмице, Напредак је савладао Партизан са 2:1 у 21. колу Суперлиге.

16.01 - Судија Мажић је продужио меч за 5 минута надокнаде. Партизан наставља притисак покушавајући да дође до изједначења.

15.39 - Пенал за Партизан! У казненом простору Напретка Боранијашевић обара Ожеговића, а Мажић досуђује једанаестерац. Марко Јевтовић успева да савлада Николу Петровића и смањи предност Напретка на 2:1. Пре извођења једанаестерца у редовима Партизана је дошло до расправе између Суме и Ожеговића ко ће изводити пенал, па је Јевтовић врло успешно разрешио дилеме.

15.25 - Гооол! Напредак води са 2:0. Упркос нападима и шансама Партизана, Напредак поново користи своју прву шансу за повећање предности поготком Уроша Ђерића.

15.20 - Велики притисак Партизана од самог почетка другог полувремена и белика шанса за Тавамбу који са петерца шаље лопту поред гола уз саму стативу голмана Петровића.

15.16 - Почело је друго полувреме. Први посед лопте има домаћи тим који од 44 минута води са 1:0.

14.55 - Крај првог полувремена у коме је Партизан имао већу иницијативу и неколико великих шанси, али је Напредак, захваљујући поготку у 44 минуту игре, на одмор отишао за предношћу од 1:0.

14.52 - Партизан притиска у финишу полувремена и има неколико шанси, али не успева да дође до гола. Играће се 4 минута надокнаде.

14.40 - Гол, Напредак води са 1:0! После низа добрих, а неискоришћених шанси за Партизан, на другој страни Напредак користи своју прву шансу за погодак и вођство. Стрелац је Алекса Вукановић.

12.24 - Меч је настављен после краћег прекида.

14.20 - Нови прекид меча. На страни навијача Партизана, на јужној трибини, појавио се проблематичан транспарент, а потом је на терен бачено неколико бакљи па је судија прекинуо меч док се транспарент и бакље не уклоне.

14.12 - Прва добра шанса за Партизан, али Ожеговић због лошег терена није успео добро да захвати лопту на петерцу Напретка.

14.07 - Меч је опет прекинут на кратко, јер су навијачи партизана убацили бакљу на терен. Пиротехника је уклоњена и меч је настављен.

14.06 - Почео је дуел Напретка и Партизана у 21. колу. Партизан у знатно ослабљеном саставу, у саставу тима нема ни Тошића ни Евертона. Меч суди Милорад Мажић са помоћничким тимом, почетни ударац имају гости из Београда.

14.02 - Почетак меча је одложен због навијача Напретка који су грудвама гађали голмана Партизана, па је судија Милорад Мажић повукао играче са терена и тражио од организатора да испразни трибину иза гола Партизана.

13.50 - Очекује се почетак утакмиве Напретка и Партизана. До последњег момента одигравање утакмице је било под великим знаком питања због веома влажног терена, али је ипак одлучено да се меч не одлаже, па се очекује почетак у најављеном термину.

Црно-бели су после обезбеђивања пролећа у Европи играли два пута нерешенно у домаћем шампионату (бодове из Хумске однели су и Спартак и Војводина), па ће у Крушевцу тражити победу за боље расположење пред дерби.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво