Чак ни Јувентус не може да пробије Спалетијеву тврђаву

Интер остаје лидер Серије А, након што су „нерацури" остали једини непоражени тим Италије, после меча без голова са Јувентусом.

Јувентус би победом у Дербију Италије претекао тим из Милана, али екипа Масимилијана Алегрија после јако, јако дуго времена није успела да постигне гол на свом стадиону.

На другој страни, екипа Лучана Спалетија је, после ремија са Наполијем у Напуљу, остала непоражена и на још једном гостовању екипи са којом ће се, сасвим очигледно али потпуно неочекивано, борити за титулу ове сезоне.

Јувентус је био, ако не бољи онда свакако конкретнији тим. Имао је 19 шутева насправ шест удараца својих ривала (од чега само једам у гол).

На моменте је све деловало као некакво екс-ју такмичење Самира Хандановића и Марија Манџукића.

Интер, у својој уобичајеној 4-2-3-1 формацији, контролисао је посед у и ритам меча у првој половини првог дела, понајвише захваљујући интелигенцији Шпанца Борхе Валера, који је био кључан у разбијању пресинг линија Јувентуса.

„Бјанконери" су, што им није обичај, стајали у 4-3-3 систему, са Паулом Дибалом који је у игру ушао тек у последњих петнаестак минута.

Интер има 40 бодова, Наполи и Јувентус су иза њега са по 38 (Наполитанци имају меч мање), а ту је и Рома са 34 бода и, такође, мањим бројем одиграних мечева.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво