Распуцао се Тотенхем, Миливојевић стрелац за Палас

Фудбалери Тотенхема прекинули су низ лоших резултата и са 5:1 савладали екипу Стоука, у мечу 16. кола Премијер лиге. Лука Миливојевић постигао гол са беле тачке у ремију Кристал Паласа и Борнмута 2:2.

Тотенхем је коначно одиграо на нивоу утакмица из прошле сезоне, а "старадао" је Стоук – 5:1. Домаћи су повели аутоголом Шоукроса у првом полуремену, да би у наставку "певци" до врха напунили мрежу гостију.

Голове су постигли Сон, Кеј два и Ериксен, да би коначан резултат поставио Шоукрос у финишу меча.

Тотенхем је пети на табели Премијер лиге са 28 бодова, колико има и Арсенал, који свој меч 16. кола игра у недељу.

Барнли је победом над Вотфордом од 1:0 такође сакупио 28 бодова, а једини стрелац на "Турф муру" био је Арфилд у 45. минуту сусрета.

Минималну победеу забележила је и екипа Свонсија, која је голом Бонија у финишу меча савладала ВБА.

Хадерсфилд је са 2:0 савладао екипу Брајтона, а оба гола постигао је Меније у првом полувремену утакмице.

Занимљиво је било на "Селхурсту", где су Кристал Палас и Борнмут одиграли 2:2. Џермејн Дефо постигао је два поготка за госте, док су голове за Палас постигли Миливојевич, са беле тачке, и Дан.

Бентеке је имао прилику да домаћину донесе сва три бода, али је у 93. минуту промашио пенал.

Од 18. 30 играју Лестер и Њукасл, док се остали мечеви играју у недељу, а састају се Саутемптон – Арсенал, Ливерпул – Евертон и Манчестер јунајтед – Манчестер сити. 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи