"Минималац" Бајерна у Франкфурту, нови пораз Дортмунда

Фудбалери Бајерна забележили су нову победу у Бундеслиги, пошто су у мечу 15. кола као гости савладали екипу Ајнтрахта са 1:0. Другопласирани Лајпциг ремизирао са Мајнцом 2:2, док је Дортмунд на свом терену поражен од Вердера са 2:1.

Артуро Видал је поготком у 20. минуту донео нову победу Бајерну у Бундеслиги, а Баварци су, после непотпуног 15. кола, убедљиво први са 35 бодова, осам више од другопласираног Лајпцига.

Утакмицу у Франкфурту обележио је и поништени црвени картон играчу домаћих Волфу. Судија је најпре искључио играча Ајнтрахта, али је после видео-челенџа поништио своју одлуку и доделио само жути картон. 

Лајпциг је на свом терену одиграо "само" 2:2 са екипом Мајца. Домаћи су на полувремену имали предност од 2:1, али су гости у наставку голом Бергрена у 87. минуту освојили велики бод.

Дортмунд наставља са лошим резултатима и после новог пораза заузима тек седмо место на табели. Егештајн је донеопредност Вердеру у првом делу, Обамејанг изједначио, да би сва три бода тиму из Бремена донео Гебре Селасије у 65. минуту.

Хамбургер и Волфсбург одиграли су меч без гполова. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи