Читај ми!

Канга: Не плашимо се никог; Јовичић: Ушли у историју

Фудбалери Црвене звезде Гелор Канга и Бранко Јовичић, после победе над Келном (1:0) и избореним "европским пролећем", поручују да једва чекају да сазнају ривала у шеснаестини финала Лиге Европе и да се никог не плаше. Црвена звезда је савладала Келн голом Славољуба Срнића и након 25 година "презимеће" у Европи.

"Остварили смо велику победу. Свеједно је ко ће бити противник. Никога се не плашимо", истакао је Канга новинарима после меча.

На питање да ли остаје и после зиме, Габонац је подсетио да има уговор до краја сезоне, али да још ништа не зна.

"Видећемо шта ће бити", кратак је био Канга.

Његов саиграч Бранко Јовичић нагласио је да се црвено-белима вратила победа над Келном за неке раније утакмице.

"Било је тешко, посебно мени јер сам се вратио после четири месеца, иза мене је операција и тежак период. Победу посвећујем навијачима и мојој баки која је преминула пре неколико дана. Жреб? Све екипе су врхунске, на нама је да се спремимо и гледамо себе, немам посебну жељу".

Борбени и неуморни везиста наглаша да су сви били оптимисти око пласмана у нокаут фазу.

"Веровали смо сви у пролаз, тренер Милојевић нам је после прве утакмице рекао да верује у пролазак из групе. Ова утакмица ће ми остати у сећању, ушли смо у историју клуба, због оваквих ствари играмо фудбал", закључио је Јовичић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво