Читај ми!

Навијачи Келна оптимисти: Игра се 11 на 11, зар не?

Неколико сати уочи утакмице против Црвене звезде у Лиги Европе, навијачи Келна "окупирали" су центар Београда и са нестрпљењем очекују спектакл на стадиону "Рајко Митић". Утакмица између Црвене звезде и Келна игра се од 21.05, а можете је пратити у директном преносу на Првом програму РТС-а и путем лајв стриминга на нашем порталу.

Процене кажу да ће на утакмици српског и немачког клуба који се боре за европско пролеће присуствовати око 5.000 гостујућих навијача, а многи од њих дан проводе у центру града: на Обилићевом венцу, у Кнез Михаиловој, на Теразијама, уз храну, пиво и добро расположење.

Појачане су и мере обезбеђења, приметније је да у граду има више полиције, али нема никаквих проблема.

"Много смо бољи тим од Црвене звезде, што смо и показали у првој утакмици. Вечерас немам дилему да ћемо победити, а био бих задовољан и резултатом 1:0, јер би нам и то донело дуго очекивани пролаз у елиминациону фазу неког евротакмичења", рекао је један од навијача Келна Танјугу.

Оптимизам је опште присутан код гостију из Немачке, па их чак не брине ни чињеница што је њихов тим знатно ослабљен.

"Добићемо Црвену звезду са 3:1. Иако смо дошли са 16 играча, фудбал се игра са 11 и не примећујем да смо много ослабљени. Били смо разочарани након пораза у првој утакмици, јер смо били много бољи тим у другом полувремену, али вечерас ће ствари доћи на своје место.

Београд нам се много допада, највише нам се свиђа ресторан у коме је изврсна храна, а конобар је велики навијач Звезде", истичу навијачи Келна.

Утакмица између Црвене звезде и Келна игра се од 21.05.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво