Читај ми!

Меси: Повлачимо се из репрезентације ако будемо лоши на СП

Најбољи фудбалер Барселоне Лионел Меси изјавио је да уколико репрезентација Аргентине доживи неуспех на Светском првенству у Русији сви играчи треба да се повуку из државног тима.

"Уколико одиграмо лоше на првенству сви бисмо требали да се повучемо. Немогуће је остати ако се нешто тако догоди", рекао је Меси за "ТyЦ спорт".

Меси је прошле године после пораза на пенале од Чилеа у финалу Копа Америке одлучио да се повуче из репрезентације због бројних критика, али се касније предомислио.

Он је признао и да му је седење на клупи Барселоне у претходне две утакмице у Лиги шампиона јако тешко пало, али и да је свестан да је то била исправна одлука тренера Ернеста Валвердеа због раније обезбеђеног пролаза.

"Тешко прихватам када не играм или сам замењем, али сам схватио и разумео да је таква одлука била најбоља. Бити на клупи је ужасно, иако споља делује другачије".

Меси и остали "гаучоси" наредног лета у Русији покушаће да направе корак даље у односу на прошли Мундијал када су изгубили од Немачке у финалу у продужецима (1:0), а први ривали у групи су им Хрватска, Исланд и Нигерија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво