Читај ми!

Келн у Београду са 16 фудбалера, Фе нови спортски директор

Немачки Келн стигао је у Београд са само 16 фудбалера на одлучујући дуел против Црвене звезде у последњем колу Лиге Европе. Армин Фе нови спортски директор "јарчева".

Утакмица између Келна и Црвене звезде игра се у четвртак са почетком у 21.05, а српском представнику је довољан и реми за пролаз у случају да БАТЕ Борисов не савлада Арсенал у другом мечу Х групе.

Нови тренер Штефан Рутенбек, који је заменио смењеног Петера Штегера баш пред меч у Београду, првом тиму је прикључио чак тројицу играча из аматерске екипе Келна – Бирка Рисуа, Анаса Уахиму и дебитанта Исамила Јакобса, преноси лист Експрес.

Келн ће на стадион "Рајко Митић" изаћи без чак 11 повређених фудбалера у утакмици у којој им једино победа доноси пролаз у шеснаестину финала Лиге Европе, међу којима су и немачки репрезентативац Јонас Хектор, Марко Хегер, Марсел Рисе, Џон Кордоба...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи