Читај ми!

Милојевић: Келн нас неће заварати, без калкулисања на реми

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић, уочи одлучујуће утакмице против Келна у борби за пласман у нокаут фазу Лиге Европе, изјавио је да проблеми немачког тима неће заварати екипу и поручио да црвено-бели неће калкулисати јер би можда и бод могао да буде довољан. Утакмица 6. кола Х групе Лиге Европе између Црвене звезде и Келна игра се у четвртак од 21.05.

"Чека нас последња утакмица у групној фази, али истог значаја као и све друге. О Келну само у суперлативу, без обзира на њихову ситуацију и позицију на табели. Иако имаји спортских проблема, имају квалитет и то где се налазе у Бундеслиги не одсликава њихово стање. Моји играчи су тога свесни и не заваравамо се. Кад год се промени тренер, играчи имају додатни мотив да се докажу, али мислим да неће бити великих изненађења", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Према његовим речима, одлучиће храброст, брзина и интелигенција на терену и његови играчи ће одговорити Немцима на њихов начин.

"Спремни смо, важност је ту, причали смо после Бачке, притисак постоји, али играчи треба да уживају, они су дошли овде и само нека дају све од себе, да буду оно што јесу и после утакмице видећемо крајњи резултат. Шта год буде они су за мене победници, стаћу испред њих, они су довели Звезду овде после много година и то није крај него почетак враћања Звезде на мапу Европе где овај велики клуб са феноменалним навијачима припада", поручио је Милојевић.

На питање да ли ће екипа ући мало опрезније у меч јер је могуће да и бод буде довољан.

"Не волим да калкулишем, ни у животу, ни у спорту. Не можемо се водити том логиком", био је јасан Милојевић.

Звездин десни бек Филип Стојковић истакао је да очекује тешку и физички захтевну утакмицу.

"Против немачких екипа то је пресудан фактор. Даћемо све од себе, спремни смо 100 посто и мислим да ће тај фактор одлучити. Келн има својих проблема, али то остављамо њима, ми гледамо себе и надам се да ћемо на крају славити са пуном Мараканом", рекао је Стојковић.

Како је речено на конференцији за медије, очекује се долазак око 5.000 навијача Келна и они ће бити смештени на јужној трибини.

Утакмица 6. кола Х групе Лиге Европе између Црвене звезде и Келна игра се у четвртак од 21.05 уз пренос на РТС-у.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво