Читај ми!

Наинголан и Пероти: Нико није веровао у Рому

Раџа Наинголан и Дијего Пероти сматрају да је пласман Роме у нокаут фазу Лиге шампиона још већи подвиг када се узме у обзир да нико није веровао у римску екипу.

Рома је на Олимпику победила Карабаг 1:0 голом Перотија и са првог места Ц групе прошла у нокаут фазу најјачег европског такмичења.

"Наш пролаз је заслужен. Имали смо проблеме у неколико утакмица, нико није веровао да ћемо отићи даље, а камоли завршити као први у групи, па је задовољство због тога веће. Срећни смо, сада нас очекује жреб и биће забавно у нокаут фази", рекао је Наинголан новинарима после утакмице.

Белгијски везиста подсетио је да је Рома летос остала без битних играча као што су били Мохамед Салах, Антонио Ридигер и Леандро Паредес.

"Остали смо без важних играча из прошле сезоне, нико није очекивао да ћемо овако да играмо у Лиги шампиона и Серији А. То је права сатисфакција и сензација за цео град".

Аргентинац Пероти био је задовољан због гола и игре читавог тима.

"Налазимо се у фантастичном моменту. Када је жреб био завршен нико није веровао у нас, али радили смо напорно и заслужили прво место. Било је тешко против Карабага, цео тим противника се бранио, али смо били стрпљиви. Такви мечеви знају да буду опасни. Сада је време за уживање", закључио је Пероти.

Рома за ривала у рунди 16 најбољих у Европи може да добије екипе као што су Реал Мадрид, минхенски Бајерн, Базел...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се