Читај ми!

Мурињо против Гвардиоле: И Матић је повређен, али игра…

Менаџер Манчестер Јунајтеда Жозе Мурињо на препознатљив ироничан начин описао је тврдње колеге из ривалског Ситија Пепа Гвардиоле да Давид Силва због повреде неће играти у дербију, истакавши и да је српски фудбалер Немања Матић повређен, али да ће бити у саставу. Пред недељни дуел на Олд Трафорду Манчестер Јунајтед заостаје осам бодова за лидером Премијер лиге Манчестер Ситијем.

Португалца су наљутиле изјаве колега, прво Арсена Венгера из Арсенала што је пред меч рекао да је Александер Лаказет повређен, па га уврстио у стартну поставу, пре изјаве Гвардиоле око статуса Силве.

"Истина је да Баји нема теорије да игра против Ситија, постоји шанса за Џонса, можда ће и Фелаини, Ибрахимовић би требало, док је Матић повређен, али ће сигурно играти. Мајкл Керик нема шансе да се нађе на терену. Све ово је истина као за Лаказета и Силву", у свом стилу изјавио је Мурињо после меча против ЦСКА (2:1) у Лиги шампиона.

Пред недељни дуел на Олд Трафорду Манчестер Јунајтед заостаје осам бодова за лидером Премијер лиге Манчестер Ситијем.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво