Погби три меча суспензије, Јунајтед без жалбе

Фудбалер Манчестер јунајтеда Пол Погба кажњен је са три утакмице неиграња због црвеног картона на мечу са Арсеналом. Јунајтед је одлучио да се не жали на одлуку комисије.

Погба је црвени картон зарадио у 73. минуту дербија 15. кола Премијер лиге против екипе Арсенала, након грубог старта над Хектором Бељерином. 

Према речима Француза, ради се о "несрећном старту, а црвени картон је добио јер се Бељерин нашао у неприродном положају након дуела који је свако од њих могао да добије". 

Погба је суспендован на три утакмице и пропустиће градски дуел са Манчестер ситијем, меч са Бормутом и Вест Бромичем.

Према наводима острвских медија, Погба је морао бити суспендован на више од три утакмице јер је саркастично аплаудирао судијској одлуци, за шта по правилу мора бити кажњен. 

Ипак након извештаја који је поднео судија Маринер, Фудбалска асоцијација Премијер лиге донела је одлуку да Француз буде суспендован "само" три утакмице.  

Манчестер јунајтед је савладао Арсенал у гостима са 3:1, а већ следеће коло поново игра дерби, овога пута градски против Ситија.  

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара