Суарез: Познајем Нејмара, неће прећи у Реал

Нападач Барселоне Луис Суарез изјавио је да не може да замисли да ће бивши саиграч Нејмар да Силва једног дана да обуче дрес Реал Мадрида.

Нејмар се после само неколико месеци у Пари Сен Жермену доводи са преласком у редове шампиона Европе, посебно што се неколико пута сукобио са тренером Унаијем Емеријем и саиграчем Единсоном Каванијем.

"Искрено, не видим Нејмара у Реалу. Знајући њега, тешко да ће играти за Реал. Он се увек дивио Барселони и играчима у њој. Ипак, свесни смо његовог летошњег потеза и морамо да прихватимо да је хтео нови изазов, верујем да је сада срећан. Сигуран сам да и даље воли Барселону", рекао је Суарез за шпанку Марку.

Лионел Меси, Суарез и Нејмар чинили су фантастичан трио, један од најбољих последњих деценија, што говори и то да су постигли прегршт голова и освојили све што су могли. Међутим, Бразилац је одлучио да промени средину и за рекордних 222 милиона евра пређе у ПСЖ.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи