Ђукић: Да код куће створимо неосвојиву тврђаву

Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић изјавио је да је Војводина традиционално игра добро и јако мотивисано против црно-белих, али да очекује да његов тим покаже право лице на свом терену. Меч између Партизана и Војводине игра се у недељу од 15.00 часова.

"Очекује нас дерби кола против Војводине која је озбиљан тим иако је у кризи резултата. Они увек играју добро против Партизана, добили смо их тешко у првом делу, очекујем сличну утакмицу и сада. Доћи ће веома мотивисани, а ми морамо да будемо опрезни од самог почетка", рекао је Ђукић на конференцији за медије у СЦ Телеоптик.

Тренер Партизана је истакао да његова екипа више нема права на грешку.

"Немамо права на грешку и требало би да дамо добру слику пред европске утакмице. Ова екипа има простора за напредак и из утакмице у утакмицу даваћемо све више. На страни имамо мирноћу, али морамо кући да направимо атмосферу да противник нема шта да тражи. Морамо да од нашег стадиона формирамо неосвојиву тврђаву".

За Војводину је рекао да има квалитетан тим, иако је у лошој серији резултата.

"Ми смо са једне стране скинули терет европског морања и окрећемо се лиги уз наду да ће вечити ривал кикснути".

Он је изразио наду да ће се Марко Јанковић опоравити од повреде до вечитог дербија 13. децембра.

"Јанковић је битан играч коме је повреда дошла у лошем моменту, одрадио је одличну сезону. Надам се да ће се опоравити до Звезде, али уколико не успе ту су замене. Сви остали су спремни, Вулићевић се вратио и то је веома битно за нас.

Дефанзивна чврстина нам даје потору да будемо бољи у напад", закључио је Ђукић и рекао да очекије више публике него против Спартака.

Утакмица 20. кола Суперлиге између Партизана и Војводине игра се у недељу од 15 сати у Хумској, уз бесплатан улаз на јужну трибину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво