Звезди само бод против Бачке

Бачка – Црвена звезда 2:2. Фудбалери Бачке одолели су налетима црвено-белих, а мало је недостајало да освоје читав плен, овако подела бодова у изузетно узбудљивом мечу.

Са мислима на меч сезоне против Келна, црвено-бели су гостовали код Бачке и освојили бод. Са овим бодом Звезда је остала на челу табеле, а први пратилац Партизан има шансу да уколико у недељу забележи тријумф против Војводине смањи заостатак.

Бачка је одлично отворила меч и од самог старта кренула у напад. Ређале су се шансе пред голом црвено-белих. С' друге стране Пешић није искористио прилику да постигне гол, као ни Гобељић нешто касније. Звезда је преузела иницијативу, а онда је уследила велика грешка и неспоразум голмана Кахирмана и дефанзивца Стојковића користи Ђорић који прецизним лоб ударцем погађа мрежу гостију у 27. минуту, 1:0 за Бачку.

Звезда је наставила да ствара шансе пред голом Лучића, али пре свих Срнић и Пешић нису успели да постигну гол. Бачка је своју шансу тражила из контранапада и у неколико наврата је озбиљно запретила. Најизгледнија прилика била је Макарићева у 31. минуту, овог пута Кахирман је био на висини задатка у игри један на један.

До краја полувремена још неколико полушанси за црвено-беле, међутим није било промене резултата.

Звезда је до изједначења дошла у деветом минуту наставка. После корнера који је извео Срнић, Боаћи му враћа лопту, уследило је центаршут Милић испред голмана Лучића избија лопту до Боаћија који прецизним шутем погађа мрежу домаћина - 1:1.

Црвено-бели су наставили да нападају и све јаче притискају гол домаћина, који се концентрисао на одбрану свог гола и све ређе био на половини Звезде. Покушавала је Бачка прескакањем средине да пронађе неког од нападача, али без успеха.

У 78. минуту фантастична контра домаћих. Прво је шутирао Мићић, Кахриман брани, нови шут, овог пута Луковића, голман и овај шут успева да одбрани, али на њу налеће Макарић и спроводи је у мрежу.

До изједначења се чекало седам минута. У казненом простору Бачке оборен је Пешић, а сигуран егзикутор био је Боаћи - 2:2.

До краја меча виђено је неколико прилика за црвено-беле од којих је најбоља била Милијашева, када је искусни везиста погодио пречку.

Ток меча:

14.54 - Крај меча. Бачка - Црвена звезда 2.2.

14.44 - ГОООЛ! Црвена звезда изједначује на 2:2. Стрелац је Боаћи из једанаестерца у 85. минуту.

14.42 - Пенал за Црвену звезду. У казненом простору оборен је Пешић.

14.35 - ГОООЛ! Бачка поново води, 2:1. Стрелац је Макарић у 78. минуту.Контранапад Бачке, прво је шутирао Мићић, потом шут Луковића крајњим напором одбија Кахирман, лопта долази до Макарића који успева да затресе мрежу.

14.11 - ГОООЛ! Звезда стиже до изједначења - 1:1. Стрелац је Боаћи у 54. минуту. После велике гужве у казненом простору лопта долази до Боаћија који успева да погоди гол.

14.02 - Почело је друго полувреме.

13.47 - Крај првог полувремена.

13.27 - ГОООЛ! Бачка води против Звезде са 1:0. Стрелац је Ђорић у 27. минуту. Велику грешку одбране црвено-белих, пре свих голмана Кахирмана и Стојковића, користи Ђорић и погађа мрежу.

13.00 - Почео је меч ...

12.50 - Састави тимова:

Бачка: Лучић, Варга, Живковић, Илић, Швоња, Балабановић, Ђорић, Макарић, Луковић, Спремо, Мићић.

Црвена звезда: Кахриман, Стојковић, Ле Талек, Савић, Анђелковић, Гобељић, Доналд, Милић, Срнић, Пешић и Боаћи.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара