Н'Зонзи избачен из тима због свађе са Беризом

Фудбалер Севиље Стивен Н'Зонзи тренира одвојено од остатка тима због несугласица са тренером Едуардом Беризом, пише шпански Ас.

Француски везиста је у сукобу са Беризом јер је прошлог викенда против Ливерпула у Лиги шампиона био замењен на полувремену код резултата 0:3, тада је моментално напустио стадион Рамон Санчез Писхуан и није гледао како је Севиља на крају успела да стигне до ремија 3:3.

Управо се после тог меча сазнало да Беризо има рак простате, био је подвргнут операцији, али од тада Н'Зонзи није био у протоколу против Виљареала (3:2) у Примери и Картагине (4:0) у Купу Шпаније.

Н'Зонзи је фрустриран потезима клуба јер летос није имао дозволу да оде у Јувентус, осим у случају понуде од 40 милиона евра колико првак Италије није био спреман да плати.

Пре доласка у Андалузију 2015. године играо је за Стоук, Блекбурн и Амијен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво