Вулетић: Самообмане из звездане читанке, 19 пенала више свирано за Звезду

Потпредседник ФК Партизан Владимир Вулетић наставио је "кореспонденцију" саопштењима са Црвеном звездом и поручио да вечити ривал од почетка сезоне константно врши притисак на све учеснике Суперлиге, а највише судије. Наравно, поручио је још много тога...

"Самообмана је, вели Његош, најгора и за људе и за народе. Тако смо јуче били сведоци новог самообмањујућег текста из својеврсне звездане читанке, који је, попут саопштења након Партизанових утакмица, био већ унапред спреман. Оно што аутор(и) звездане читанке пренебрегавају у ламенту над својим блатњавим модрим цеваницама, наводно Партизановом заслугом, јесте чињеница да се два месеца у том блату ирационалих оптужби, задругарских саопштења, оријентацијског проблема у сналажењу под којим председником ФСС им је било боље а који је судија у једној сезони неприкосновен и мерило квалитета, а већ у наредној одраз некомпетенције док води највеће европске утакмице", истиче Вулетић у саопштењу.

Вулетић је позвао надлежне органе ФСС и Заједницу суперлигаша да усвоје захтев црно-белих да у дербију суде стране судије, али и да се уведе ВАР технологија.

"Међутим, 'како ономе коме закон лежи у топузу трагови смрде нечовјештвом', Партизан је изабрао правни и легални пут, те предочио јавности и надлежним органима званичан захтев за који дубоко верује да ће, не само учинити такмичење регуларним, већ и унапредити постојећи ниво компетиције".

Он је изнео податак да је у последњих десет сезона Црвена звезда извела више пенала од Партизана (69:50), подсетивши да за црно-беле казнени ударац са 11 метара у вечитом дербију није свиран од 18. марта 1995. године, за разлику од Звезде која је исти десет пута шутирала.

"Ми ћемо нашим ривалима искрено честитати евентуални пласман у елиминациону фазу Лиге Европе, премда су у њу крочили једном тешком судијском грешком и у њеној групној фази до сада постигли укупно два поготка, за разлику од домаћег првенства у ком, неретко, сами и своји доминирају победама од неколико голова разлике".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи