Милојевић: Играчи не смеју да се жале на умор

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да због великог броја утакмица екипа нема довољно времена за тренинг, али да је такав живот професионалаца.

"Није лако играти у овом ритму, скоро да немамо времена за тренинг, само опоравак између утакмица. Али, ми смо професионалци и трудимо се сваки дан да надоградимо нашу игру", рекао је Милојевић на конференцији за медије.

Црвено-бели у среду у ванредном 19. колу Суперлиге дочекују Радник из Сурдулице, што ће им бити трећа утакмица за шест дана, после гостовања БАТЕ-у и Чукаричком.

"Играмо са екипом која долази из негативног резултата у прошлом колу, спој су искусних и младих играча предвођени тренером Крунићем који ради добар посао. Очекујем тешку утакмицу, квалитетну и позивам навијаче да помогну без обзира што је радни дан", додао је тренер Звезде.

Милојевић је изјавио да не дозвољава својим изабраницима да се жале на умор.

"Играчима не дам да се жале, не смеју, то је њихов начин живота, определили су се за то, воле то што раде. Ако се жале онда нека мењају посао", истакао је Звездин тренер и додао да су за њега сви играчи исти, да би понекад када би могао свих 25 ставио у тим, а некад заменио свих 11.

Милојевић је рекао и да ће се Бранко Јовичић врло брзо вратити на терен, али да неће журити јер жели да сведе ризик на мининум, исто као и када је у питању деби суперталентованог Дејана Јовељића.

"Са Јовичићем иде све како треба и то ме радује. Хоћу да ризик сведемо на минимум. Очекујем га брзо, видећемо да ли сутра или на некој наредној утакмици. Исто важи и за Јовељића, хоћемо да "ставимо у ватру" младе играче, сви чекамо његов деби и очекујем да се деси у некој од наредних утакмица", рекао је Милојевић и додао да за меч против Радника због болова у леђима не конкурише Лука Илић, али да се нада "слатким мукама" јер су спремни Рикардињо и Немања Милић, који нису играо на Бановом брду.

Утакмица између Црвене звезде и Радника игра се у среду од 18 сати на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи