Читај ми!

Беризо данас иде на операцију; Севиља: Желимо брз повратак

Тренер фудбалера Севиље Едуардо Беризо данас ће бити подвргнут операцији како би отклонио тумор, седам дана након што му је дијагностификован рак простате, објавио је шпански клуб. За сада није познато када ће се Беризо вратити на клупу Андалужана јер зависи од операције и рехабилитације, а у његовом одсуству екипу ће водити асистент Ернесто Маркући.

Севиља је, откад је откривено да Беризо болује, направила два велика резултата, прво је стигла три гола заостатка против Ливерпула (3:3) у Лиги шампиона, а онда надокнадила два и славила против Виљареала у Примери (3:2).

У одсуству аргентинског стручњака, који не планира да оде упркос борби за опоравак, екипу води асистент Ернесто Маркући.

За сада није познато када ће се Беризо вратити на клупу Андалужана јер зависи од операције и рехабилитације.

"Верујемо да ће повратак на терен да буде у најбржем могућем року", наводи се на сајту клуба.

Фудбалери Севиље после 13. кола заузимају пето место на табели шпанског првенства са 25 бодова, док су им је у Лиги шампиона потребна победа у Марибору како би прошли у осмину финала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво