Звезда: Партизан се уплашио, нека доведу судије одакле хоће

Фудбалски клуб Црвена звезда одговорио је Партизану на оптужбе саопштењем да су судије више пута ове сезоне помогле црно-белима, али и да су сагласни са делегирањем иностраних арбитара за предстојећи "вечити дерби".

"Настављају се покушаји дискредитације Црвене звезде од стране Славише Кокезе и Партизана. Иако се огласио наш 'вечити ривал', јасно је да их инструше први човек ФСС-а и да је тек сада очигледно да је послао арбитре у Чачак и на наш стадион против Рада да би нас увукао у Партизаново блато и оправдао све крађе у овој години", наводи се у саопштењу клуба.

Из Звезде поручују да "Партизан не може никога да победи у Суперлиги и Купу Србије без помоћи ФСС-а".

"Партизан је имао седам пенала заредом у шест мечева, док је Црвена звезда упозоравала да исхитреним искључењима и пеналима на њеним мечевима против последњег и претпоследњег тима, а све у организацији ФСС-а, следи припрема и изједначавање урађеног", додаје се у саопштењу.

Наводе и да би разлика на табели била још већа у корист црвено-белих да судијски превиди нису радили у корист Партизана.

"За разлику од прошле године, сада неће успети. Суштина свега да је то спрега челних људи ФСС-а и Партизана да се за предстојећи дерби не делегира било који непристрасни арбитар и на тај начин умањи могућност да Звезда увећа предност на табели. Ипак, верујемо у свој стручни штаб и играче, па ако су се већ толико уплашили, нека доведу судије одакле хоће, али тражимо да ФСС обезбеди регуларност такмичења. А ако то не може, онда нека руководећи људи поднесу оставке", наводи се у саопштењу Црвене звезде.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво