Милојевић: Много лепог веже ме за Чукарички, али...

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић уочи гостовања Чукаричком у 18. колу Суперлиге изјавио је да га много лепе успомене везују за клуб са Бановог брда, у којем тренутно игра и његов син Немања, али да се знају правила професионализма и да на терену нема попуста.

"Враћам се први пут на Баново брдо после одласка. И моји асистенти Владан Јанковић и Никола Лепосавић такође. То је било време које ће сигурно остати у мом срцу. Чукарички ми је много помогао у каријери и много сам захвалан, пре свих Драгану Обрадовићу. Много је суза и лепих и оних других проливено тамо. То је нешто што стоји, нешто изнад нас. Ја сам неко ко гледа увек у напред, професионалци смо и урадићемо све што је до нас да одиграмо добру утакмицу", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

Он је прокоментарисао и чињеницу да ће са друге стране бити његов син Немања.

"Добро, то је интересантна ствар, отац и син на различитим странама. Знате шта, Немања има своју каријеру и драго ми је да се развија на свој начин. Он је добар фудбалер, добро дете, велики професионалац и он ће да уради све што је потребно за свој клуб. Прошао је све селекције Чукаричког, васпитавао сам га да треба да буде професионалац. Можемо да причамо пре утакмице, али када почне свако ће желети да његов тим победи. Можда би требало да питате моју супругу и ћерку како ће гледати и за кога ће навијати", рекао је МИлојевић уз осмех.

Према његовим речима, гостовање на Бановом брду је једно од најтежих до сада.

"Чукарички игра добро у последње време. Нажалост, десила им се повреда Мудринског на којем се доста и базирала игра. У сваком тренутку знају шта хоће, а то је јако битно. Није случајност што су међу водећим клубовима у лиги, тако ће и завршити, уз учешће у плеј-офу. Предводи их Ненад Лалатовићкоји спада у најбоље тренере у Србији. Ми долазимо после европске утакмице, са температуре минус четири, али играмо у великом клубу и немамо право да се жалимо. Спортисти смо, морамо да пролазимо кроз такве проблеме и мислим да ћемо бити апсолутно спремни", закључио је МИлојевић.

Утакмица 18. кола Суперлиге између Чукаричког и Црвене звезде игра се у недељу од 15 сати на Бановом брду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи