Тавамба за РТС: Уз навијаче до још већих успеха

После великог успеха фудбалера Партизана и пласмана у нокаут фазу Лиге Европе, гост Београдске хронике био је један од најбољих играча црно-белих ове сезоне Леандре Тавамба.

Сви они који су гледали фудбал у четвртак увече знају да је Партизан направио велики успех и пласирао се у нокаут фазу Лиге Европе. Један од најзаслужнијих био је Леандре Тавамба.

„Данас сам веома срећан. Била је то утакмица сезоне. Победа је велика мотивација за мене. Требало би да овако играмо до краја сезоне“, почео је Тавамба гостовање у Београдској хроници на српском језику.

За кратко време, Камерунац је постао миљеник навијача Партизана и од њега се очекује да решава утакмице.

„Ово су за мене изузетно значајни тренуци у каријери, али и у животу. Имати овакве навијаче је сјајно. Сваки пут када изађем на терен, желим да буду задовољни и то ми је додатна мотивација. Увек ћу бити играч који даје све од себе, зато што ме навијачи мотивишу и подржавају. Мислим да ћемо заједно постићи још веће успехе", каже Тавамба.

Камерунац каже да о Београду није знао много пре него што је дошао у Партизан.

„Београд је леп град, фини људи, увек се смеше. Пријатно ми је овде, посебно што се тиче фудбала. Имамо сјајне навијаче и имам све услове да дам све од себе", рекао је Тавамба.

Навијачи су Тавамби посветили и песму, којом су га изненадили на дербију против Црвене звезде, а Камерунац каже да му је она више од песме и да показује да су навијачи задовољни оним што показује на терену и да ће се потрудити да буде још бољи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво