Чукарички против Звезде, Партизан чека Спартак

Још се нису слегли утисци "вечитих" из Лиге Европе, а предстојећег викенда очекују их утакмице у 18. колу Суперлиге Србије, у дербију рунде састају се Чукарички и Црвена звезда на Бановом брду, док Партизан дочекује суботички Спартак оба меча на програму су у недељу. У првом мечу кола Борац и Вождовац одиграли без голова.

У центру пажње биће тренери Владан Милојевић и Ненад Лалатовић који су некада били у супротним улогама, а сада са успехом воде Црвену звезду, односно Чукарички.

Лидер првенства жели да настави низ победа на Бановом брду у можда незгодном тренутку после тешког гостовања БАТЕ-у (0:0) у Белорусији и то против тима чија форма је у успону.

Чукарички је са три победе ухватио залет ка походу на Европу и прикључио се врху табеле, док Звезда тражи седми узастопни тријумф у шампионату.

Актуелни првак Партизан у еуфоричном расположену, због избореног европског пролећа након победе над Јанг Бојсом (2:1), дочекује вероватно најпријатније изненађење првенства - Спартак.

Суботичани ове сезоне играју сјајно, трећи су на табели и намеравају нови подвиг, сада у Хумској где су знали да остану непоражени последњих година.

Са друге стране, црно-бели имају императив освајања три бода јер заостају четири корака за Црвеном звездом.

Рунда се отвара  мечом Борца и Вождовца у Чачку, а вреди напоменути да се у војвођанском дербију састају Бачка и Војводина.

Распоред утакмица 18. кола:

Петак:

Борац - Вождовац 0:0

Субота:
Мачва - Јавор (13)
Бачка - Војводина (13)
Рад - Младост (15)
Радник - Напредак (15)
Раднички Ниш - Земун (17)

Недеља:
Чукарички - Црвена звезда (15)
Партизан - Спартак (17)

Табела: Црвена звезда 46 бодова, Партизан 42, Спартак 32, Вождовац 32, Војводина 31, Чукарички 31, Раднички Ниш 24, Напредак 23, Радник 22, Младост Лучани 20, Земун 18, Мачва 16, Бачка 13, Јавор 11, Рад 11, Борац 12.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво