Венгер: Нисмо имали среће у Келну, на победу против БАТЕ-а

Менаџер Арсенала Арсен Венгер разочаран је поразом у Келну (1:0) и поручио да ће се његов тим искупити против БАТЕ-а у последњем колу Х групе и тако помоћи Црвеној звезди ка пролазу у нокаут фазу Лиге Европе.

Арсенал је упркос поразу прошао у шеснаестину финала Лиге Европе са првог места, али се сада закомпликовала ситуација у групи јер Звезда има шест бодова, колико и Келн, а БАТЕ један мање.

"Изгубили смо меч у којем је противник имао само један ударац ка нашем голу, не рачунајући пенал. Увек нам мало недостаје да дамо гол. Келн се бранио изузетно и за њих је то била савршена ноћ", рекао је Венгер после утакмице у Немачкој.

Он је образложио да је Џек Вилшир створио много прилика саиграчима и себи, али да заједно са Данијем Велвеком и Оливијеом Жируом није имао среће у завршници.

"Чињеница је да смо испунили циљ освајањем првог места коло пре краја и осећамо се као да смо одрадили сав посао. Ипак, имамо дуел са БАТЕ-ом који нам такмичарски ништа не значи, али желимо победу", додао је Француз.

У последњем колу 7. децембра Црвена звезда дочекује Келн, а Арсенал екипу БАТЕ-а.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи