Партизан испред Интера, Евертона, Херте...

Фудбалери Партизана нису само изборили европско пролеће тријумфом над Јанг бојсом (и тиме извршили својеврсни егзорцизам, растеравши све негативне успомене из меча са Аугзбургом, одиграног пре две године), већ су сјајним европским партијама направили и велики скок на Уефиној ранг-листи клубова. Освајач српске дупле круне налази се испред Интера, Евертона, Херте...

Партизан је, са коефицијентом 16 (гледа се петогодишњи период), 79. тим Европе у овом моменту.

Тај скор би био и већи, посебно имајући у виду да су црно-бели играли сјајно у Европи и у сезони 2015–2016, када су имали девет бодова у Лиги Европе и играли плеј-оф за Лигу шампиона, када су испали због гола мање у гостима, да није било прошле сезоне, када је екипа коју је тада предводио Иван Томић испала већ на старту европских квалификација.

Црвена звезда, такође, после за клуб такве величине и превише дуго времена, игра такође одлично у Европи, што му је донело значајан напредак.

Црвено-бели су, са коефицијентом 7,5, тренутно 141. тим Старог континента.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво