Европски фудбал у Београду

У гостовању за "Трећи" Дневник, спортски новинар РТС-а, Владимир Мијаљевић резимирао је успехе наших клубова у Лиги Европе.

"Београд је био једини град са два клуба међу 48 учесника у групној фази Лиги Европе, а први пут су и Звезда и Партизан заједно играли и имају шансу да прођу групу, први пут у оваквом формату", рекао је Мијаљевић.

"Звезда има кључ судбине у својим рукама на свом терену, ипак противник је Бундеслигаш који је савладао Арсенал и који је у све бољој форми. Звезда игра сјајну одбрану, а очигледно је било великог недостатка среће нападу. Боаћи је морао боље да реагује код ударца главом, а Родића су центиметри делили од гола у два наврата. Ипак, црвено-бели ни победом не би изборили пласман јер је Келн направио изненађење, тако да би се мање стрепело и у случају победе, али би се стрепело", додао је он. 

"Што се Партизана тиче, баш је била узбудљива и утакмица и група Партизана, који је урадио оно што је зацртао, победити директне ривале кући, а не губити од њих на страни. Партизан је водио код куће и код Динама, али ако се реваншира Украјинцима, Партизан има велике шансе да буде носилац у нокаут фази. Оно што је битно јесте да је Партизан прошао и обезбедио пласман", изјавио је Мијаљевић.

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи