Милојевић: Били смо бољи, пун стадион против Келна

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је задовољан освојеним бодом против БАТЕ-а у Белорусији и истакао да верује у победу против Келна у последњем колу и пролаз у другу фазу Лиге Европе.

"Могу да будем задовољан. И пре меча сам рекао да нећемо калкулисати. Показали смо да смо дошли да се надигравамо и играмо на победу. Моја филозофија је таква да, ако се браниш од старта, не можеш да урадиш то што си замислио", изјавио је Милојевић на конференцији за медије.

Он је указао на то да је Звезда имала одличне шансе, али да једноставно лопта није хтела у гол.

"После резултата у Келну, очекујем пуну Маракану против њих, да победимо и прођемо даље", поручио је Милојевић.

Звездин тренер је оценио да је екипа много боље одиграли него у Београду.

"Тад смо мало били под еуфоријом јер смо играли после толико година. Задовољан сам, а што се тиче лоше реализације то је тако у фудбалу, верујем да ће то доћи на своје", закључио је Милојевић.

број коментара 2 пошаљи коментар
(понедељак, 27. нов 2017, 20:10)
Стеван [нерегистровани]

Свака част!

Искрен поздрав, честитке и захвалност за написано. Овако треба да изгледа ривалство Црвене звезде и Партизана.

(петак, 24. нов 2017, 12:39)
глас разума [нерегистровани]

Милојевићу, саветујем опрез!

Нека помно прати Келн, ако сад у Недељу победе Херту кући у Бундеслиги, могао би ово постати Келнов повратак из мртвих у невреме по Звезду. Не треба заборавити да су то Немци, који су шампиони повратка, и који ма колико били потучени пре тога, када почну устајати са пода, крећу да мељу све противнике. Биће то јако тежак меч за Звезду и убеђен сам најважнији меч године и сезоне, битнији чак и од оног са Арсеналом. Иако сам навијач Партизана, желим комшијама да направе тај велики успех и исто се пласирају у то европско пролеће.Желим да 7.12. видим препуну Маракану, прави амбијент и спремну екипу Црвене Звезде да себе и све своје присталице награди за ову изузетну јесен коју су досад имали... Да и једни и други наставимо да сањамо о том неком могућем српском европском финалу, то није баш много вероватно, али је сама помисао величанствена, да се видимо на тој последњој финалној утакмици, једни наспрам других! То би био историјски тренутак за који се живи!