Акинфејев после 11 година сачувао мрежу у ЛШ, честитао му и тренер

Голман московског ЦСКА Игор Акинфејев коначно је, после 43 утакмице у Лиги шампиона сачувао мрежу у победи над Бенфиком (2:0).

Прекид негативног рекорда и лоше серије, дуге чак 11 година, обрадовао је тренера "армејаца" Виктора Гончаренка.

"Наравно да смо му честитали после утакмице. Сви играчи из одбране су одрадили одличан посао како би Игор остварио "клин шит". Хтели смо да зауставимо лош низ, а највише Акинфејев. Његов квалитет и све што је урадио у каријери не заслужују тако нешто", рекао је Гончаренко после утакмице у Москви.

Акинфејев је целу каријеру у ЦСКА, дебитовао је са само 16 година и до сада сакупио 522 утакмица.

Фудбалери ЦСКА налазе се на трећем месту А групе Лиге шампиона са девет бодова, колико има и Базел али и слабијим међусобним скором. У последњем колу гостују Манчестер Јунајтеду, а Базел екипи Бенфике.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво