Милојевић: Мислимо само на победу против БАТЕ-а

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да ће екипа против БАТЕ-а у Борисову, као и на сваком претходном мечу, размишљати само о победи.

"Од почетка сезоне играмо сваку утакмицу да победимо, тако ће да буде и сутра. Имамо још две утакмице, па ћемо онда да подвлачимо црту", рекао је Милојевић на конференцији за медије у Минску.

На конкретно питање да ли за навијаче Звезде после 25 година сутра увече може да "стигне европско пролеће", Милојевић је у шаљивом стилу рекао: "Пролеће долази са љубичицама".

Према његовим речима, сада је најважније да екипа ужива.

"Долазимо екипи која је већ 10 година првак државе, која је искусна и увек има за циљ да игра Лигу шампиона или Лигу Европе. Ми смо се појавили после доста година и изузетно сам поносан што смо у једној јакој групи, где се од почетка знало да је Арсенал фаворит, а ми, БАТЕ и Келн се боримо за друго место", казао је он.

Звездин тренер је прокоментарисао и изостанак повређеног првотимца Немање Радоњића.

"Знате моју филозофију, имам изузетно добре фудбалере на свим позицијама и увек сам тужан кад се неки мој играч повреди јер је здравље најбитније. Јесте фраза, али кога нема без њега се мора и може. Планови се не мењају, поготово јер сам ја буквално до почетка меча стално у дилеми око тима. Желим Немањи да се што пре врати", рекао је Милојевић.

О евентуланим променама у нападу и могућности да заиграју заједно Ричмонд Боаћи и Александар Пешић, Милојевић је остао "закопчан".

"Можда хоће, можда и неће", рекао је и констатовао да је Мирко Иванић свакако кључни играч БАТЕ-а, али да је њихово највеће оружје искуство играња оваквих утакмица и колективни дух који показује каква су екипа.

Нападач Александар Пешић верује у победу и истиче да је потпуно небитно ко ће постићи гол.

"Следи нам можда и најважнија узакмица после Краснодара. Даћемо максимум, радићемо оно што шеф буде захтевао. БАТЕ је добра екипа, нећемо их потценити, али даћемо максимум да победимо и верујем да можемо", поручио је Пешић.

Утакмица између БАТЕ-а и Црвене звезде игра се у четвртак од 19 сати у Борисову.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво