Вазура навијачима: Не спомињите Младића против Јанг бојса

Генерални директор ФК Партизан Милош Вазура апеловао је на навијаче да не скандирају бившем српском генералу Ратку Младићу на мечу против Јанг бојса у Лиги Европе, јер би, у супротном, клуб поново добио казну Европске фудбалске уније (УЕФА).

Партизан је ове сезоне, на мечу против Будућности у квалификацијама за Лигу шампиона због скандирања Ратку Младићу и низа других испада присталица, санкционисала Уефа са две утакмице без присуства публике.

"Појединац може да направи проблем, то се никад не зна. Против Будућности смо кажњени због помињања Ратка Младића, између осталог. Зато молим навијаче да не помињу наше генерале и ништа слично томе. Далеко било, да победимо, а потом будемо избачени због повика. Тај ударац не бисмо издржали", рекао је Вазура за клупску телевизију.

Он је подсетио да је Партизан под условном суспензијом и да најмањи инцидент може да изазове последице.

"Верујем у повољан резултат и зато је јако важно да нема повика или убацивања предмета у терен. Очекујем праву подршку, против Скендербега су сви навијачи показали висок степен одговорности."

Вазура је открио и да ће око 400 присталица клуба из Берна присуствовати утакмици у Београду и да је на Партизану да на најбољи начин све организује.

"За разлику од дуела са Скендербегом, овај меч није високог ризика. Нека навијачи дођу са децом и подрже клуб", закључио је функционер црно-белих.

Утакмица Б групе Лиге Европе Партизан – Јанг бојс игра се у четвртак од 21.05 на стадиону у Хумској.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво