Ђукић: Без калкулација, идемо на победу

Тренер Партизана Мирослав Ђукић, пред одлучујући дуел са Јанг Бојсом, каже да његов тим неће калкулисати и да ће ићи на победу којом би дочекао пролеће у Лиги Европе.

"Свесни смо да играмо једну од најважнијих утакмица ове године, за пролаз даље и да презимимо у Европи. Надамо се правом фудбалском амбијенту, играчи су мотивисани и нећемо да калкулишемо. Не знамо да играмо другачије него на победу", рекао је Ђукић на конференцији за медије на стадиону Партизана.

Ђукић је нагласио да ће суспендовани Зоран Тошић много недостајати екипи, као и да младог нападача Ђорђа Јовановића очекује операција и дужа пауза због повреде.

"Тошићев изостанак морамо да надоместимо, ко год га замени биће са великом дозом самопоуздања. Нама је увек на првом месту екипа и блок. Додатна мотивација нам није потребна, а играче сам покушао да опустим речима да раде школе, људи иду на посао и живот нормално тече... Тражио сам од њих само да дају све од себе".

Како је нагласио, "црно-бели" морају да буду стрпљиви и паметни, али и да сведу грешке на минимум.

"Не смемо да правимо велике грешке, свака се у Европи плаћа. Играћемо нашу игру, офанзивно и са поседом, нећемо мењати стил иако је Јанг Бојс веома квалитетан тим".

Капитен Мирослав Вулићевић обећао је да ће цео тим урадити све да оствари победу.

"Морамо да будемо хладне главе, показали смо да знамо да играмо на резултат, посебно у оваквим утакмицама. Много би нам значило ако бисмо остали у Европи, то је наш циљ још пре почетка сезоне. У налету смо и позивам навијаче да нам дају велику подршку", рекао је Вулићевић.

Утакмица Б групе Лиге Европе између Партизана и Јанг Бојса игра се сутра од 21.05 на стадиону у Хумској.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво