Бешикташ први у својој групи, Спартак кикснуо против Марибора

Фудбалери Бешикташа наставили су са оним што раде читаве сезоне – низањем квалитетних резултата. Иако овога пута исти није пратила спектакуларна игра, то и није морао да буде случај, пошто је шампион Турске ремијем са Портом (1:1) обезбедио прво место у својој групи Лиге шампиона. Исти резултат, али и резултат који је за њих много мање пожељан, остварили су фудбалери московског Спартака, пошто код куће нису успели да савладају објективно инфериорнији тим Марибора.

Истанбулски „црни орлови" су знали да ће их било који позитиван резултат одвести у нокаут фазу Лиге шампиона по први пут у историји, па још и као први тим групе Г, и до њега су и дошли.
Порто је повео после 29 минута, када је након лепе акције после слободног ударца Фелипе постигао погодак.

Пре одласка на одмор домаћи тим је стигао до изједначења, а стрелац је био Андрсон Талиска.
Обе екипе су имале шансе да до краја стигну до тријумфа, а посебно Рајан Бабел и Рикардо Переира.

Московски Спартак је мислио да је у самом финишу меча са Марибором стигао до победе, када је Зе Луис, фудбалер са Зеленортских острва, постигао гол у 82. минуту.

Међутим, гол Јасмина Мешановића, после заиста веома лепе акције Словенаца, не само да је однео могућност Русима да, макар на неколико сати, претекну Севиљу, већ је и учинио да њихов последњи меч у групи, на Енфилду против Ливерпула, буде један у коме морају да играју на тријумф (тренери често сакривени иза флоскула кажу да то њихови тимови увек раде, али то наравно није случај).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво