Читај ми!

Михајловић: Била би ми част да будем селектор Италије

Тренер фудбалера Торина Синиша Михајловић изјавио је да нестварно делује чињеница да Италија неће играти на Мундијалу у Русији и додао да би му била част да буде селектор земље у којој живи већ 25 година.

"Мундијал без Италије биће сиромашнији, нестварно ми делује да Италија није тамо. Жао ми је мог играча Белотија, али и Буфона, Барзаљија и Де Росија, који су се опростили од репрезентације. Ја селектор Италије? Па ко не би волео да води Италију. Био сам две године селектор Србије и била ми је велика част. Била би ми част и у Италији", изјавио је Михајловић новинарима после утакмице против Кјева.

Он је истакао да је веома срећан што ће Србија играти у Русији и подсетио да је управо он, највећим делом, селектирао садашњи тим.

"Извршио сам смену генерације, довео нове играче, али се нисмо квалификовали на СП у Бразилу и поднео сам оставку, мада су сви желели да останем", рекао је Михајловић.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи