Ранијери се понудио за место селектора Италије

Тренер Нанта Клаудио Ранијери понудио је своје услуге и јавно се препоручио за упражњену клупу фудбалске репрезентације Италије.

Искусни 66-годишњи Италијан, рођени Римљанин, жели да преузме Азуре након дебакла и првог изостанка са Мундијала после 60 година, због чега је отпуштен Ђанпјеро Вентура.

"Тренутно сам тренер Нанта. Бити селектор своје земље је нешто јединствено и лепо. Била би ми част, али то је питање за председника Нанта, не мене. Шта бих урадио у репрезентацији? Подмладио бих је, били бисмо спремни за Европско првенство. Имамо много младих, талентованих играча, као што је Инсиње", рекао је Ранијери за "Доменика Спортива".

Ранијери је, наводно, у ужем избору кандидата за селектора националног тима, поред Карла Анчелотија и Луиђија Ди Бјађа.

Искусни стручњак је пре годину и по дана сензационално одвео Лестер до освајања титуле првака Енглеске, а током дуге каријере био је ангажован у Наполију, Фиорентини, Валенсији, мадридском Атлетику, Челсију, Парми, Јувентусу, Роми, Интеру, Монаку и репрезентацији Грчке.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво