"Циркус" у Суботици: Искључења, пенали, протести и испуцавање лопте

Фудбалери Спартака савладали су на свом терену Борац из Чачка са 3:1 у последњој утакмици 17. кола Суперлиге Србије.

Утакмица у Суботици могла би да уђе у историју, али не по квалитету, него по "циркусу" који је виђен на терену, односно својеврсном "бојкоту" Чачана, након што је у 43. минуту судија Илић досудио пенал за домаћине и искључио двојицу играча Борца – Лазара Јовановића и Амера Дуповца.

Спартак је из пенала изједначио голом Милета Савковића, након што је Јовановић погодио за Борац у 29. минуту.

На старту другог полувремена играчи Борца су у знак протеста поседали на земљу леђима окренути голу.

После десетак минута када су устали и меч био настављен, углавном су вршили опструкцију игре и испуцавали лопту у аут, кад год су били у могућности, највише голман Бајић који је неколико пута испуцао лопту преко трибина.

Спартак је у таквој ситуацији постигао још два гола, преко капитена Владимира Торбице у 53. и Александра Радовановића у 86. минуту, такође са беле тачке.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво