Мецођорно слави, Сампдорија савладала Јувентус

Фудбалери Сампдорије савладали су екипу Јувентус са 3:2 у мечу 13. кола италијанске Серије А. Наполи се одвојио на челу Серије А, Интер прати у стопу.

Тим из Ђенове водио је до 90. минута са 3:0 али је "стара дама" успела да у надокнати времена постигне два гола.

Гонзало Игуаин је у 91. минуту смањио резултат на 2:1 голом са беле тачке. Паоло Дибала је три минута касније поставио коначан резултат 3:2.

Голове за домаћина постигли су Запата (52), Лукас Тореира (71) и Ђанмарко Ферари (79. минут).

Јувентус је поражен други пут ове сезоне, што његову потеру за захукталим, иако повредама захваћеним Наполијем, чини кудикамо тежим.

Сампдорија је постигла три гола из прва четири ударца у оквир гола „бјанконера", али то не значи колико да Ђеновљани нису били доминантан тим током већег дела меча. Пошто свакако јесу.

За Јувентус нису играли Пауло Дибала и Ђанлуиђи Буфон, али зато јесу Гонзало Игуаин и Хуан Квадрадо, који су пропустили велике прилике на самом почетку сусрета.

Јувентус сада има четири бода мање од Наполија, а, у зависности од резултата меча Интер - Наполи, торински тим може да буде и трећа после овог такмичарског викенда.

Фудбалери Интера савладали су Аталанту са 2:0 у последњем данашњем мечу. Двоструки стрелац за "нероазуре" био је Мауро Икарди, прво у 51, а потом у 60. минуту.

Интер је други на табели са 33 бода, два мање од Наполија. Аталанта је на 11. месту, са 16 бодова.

Резултати 13. кола Серије А: 

Кротоне - Ђенова 0:1 (0:1)
Беневенто - Сасуоло 1:2 (0:0)
Сампдорија - Јувентус 3:2 (0:0)
СПАЛ - Фиорентина 1:1 (1:0)
Торино - Кјево 1:1 (1:1)
Удинезе - Каљари 0:1 (0:0)
Интер - Аталанта 2:0 (0:0)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи