Марко Јанковић донео победу Партизану у Ивањици

Фудбалери Партизана савладали су у Ивањици екипу Јавора са 2:0 (2:0) у мечу 17. кола Суперлиге Србије. Двоструки стрелац на мечу за црно-беле био је Марко Јанковић.

Црно-бели су овом победом пришли на четири бода заостатка за тренутно првопласираном Црвеном звездом, и направили лепу увертиру за меч против Јанг Бојса у Лиги Европе.

Двоструки стрелац за црно-беле био је Марко Јанковић, у 9. и 37. минуту, а добра вест за тренера Мирослава Ђукића је и повратак Сејдубе Суме, који је одиграо последњих пола сата.

Истовремено, Земун је савладао Мачву 1:0, голом Немање Вучића у 39. минуту из пенала.

Партизан је остварио 13. првенствену победу и други је на табели са 42 бода, четири мање од првопласиране Црвене звезде.

Црно-бели су до вођства стигли већ у 9. минуту. Зоран Тошић је са центра додао лопту Јанковићу, он је са 20 метара шутирао, лопта је на путу ка мрежи закачила једног играча Јавора и отишла у ближи угао гола Владана Ђогатовића.

Партизан је у 37. минуту удвостручио предност, а поново је Јанковић био стрелац. Он је, као и код првог гола, шутирао са двадесетак метара, лопту је закачио играч домаће екипе Милош Каришик, након чега је лобован голман Ђогатовић.

Јавор је у крајем другог полувремена имао најбољу прилику када је са ивице казненог простора шутирао Милановић, али је Владимир Стојковић сјајно сачувао своју мрежу.

Ток меча у Ивањици: 

14.52 - Крај меча, Јавор - Партизан 0:2.  

14.39 - Велика шанса за Јавор, шут Милановића брани одлични Стојковић. 

14.36 - Одличан покушај Зорана Тошића у 77. минуту меча ипак није резултирао новим голом за црно-беле, одлична реакција голама Ђогатовића. 

14.29 - Оштар старт Милетића над Илићем у казненом простору Партизана, главни судија меча без реакције... 

14.05 - Настављен меч... 

13.50 - Полувреме на стадиону у Ивањици, Партизан води са 2:0. 

13.39 - ГОООЛ! Партизан од 37. минута води са 2:0 против Јавора. Стрелац поново Марко Јанковић, скоро на идентичан начин као у 9. минуту. Лопта је погодила дефанзивца Јавора, променила смер, и завршила иза леђа голмана домаће екипе. 

13.11 - ГОООЛ! Партизан води у Ивањици против Јавора са 1:0. Марко Јанковић доводи црно-беле у вођство у 9. минуту меча.

13.01 - Судија означио почетак меча у Ивањици... 

12.55 - Познати су и састави...

Партизан: Стојковић, Вулућевић, Н.Р. Милетић, Митровић, Н.Г. Милетић, Пантић, Јевтовић, Тошић, Тавамба, Јанковић и Ожеговић.

Јавор: Ђогатовић, Терзић, Корнелијус, Колаковић, Амановић, Митошевић, Каришик, Елиомар, Милановић, Севић и Ивановски.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи