Арсенал показао Тотехему ко влада северним Лондоном

Арсенал је на „Емирејтсу“ савладао Тотенхем са 2:0 (2:0) у лондонском дербију 12. кола Премијер лиге.

Оба гола „тобџије" су постигле у првом полувремену. Први је постигао Скодран Фустави у 34. минуту, а дриги Алексис Санчез у 41. минуту. После овог сусрета Арсенал заузима пету позицију на табели са 22 освојена бода, Тотенхем је на трећем месту са 23 бода.

Питање победника решено је у првом полувремену. Арсенал је деловао боље на терену, а успео је да искористи своје шансе. Тотенхем је претио, али без праве завршнице.

„Тобџије" су повеле у 34. минуту. Можда и најбољи актер меча Месут Озил је упутио сјајан центаршут из прекида, одличан у скоку је био Шкодран Мустафи и сместио је лопту у мрежу. Постоји сумња да се Мустафи у тренутку центаршута налазио у офсајду, међутим заставица није подигнута и гол је признат.

Седам минута касније Лакадзе асисистира Санчезу, а овај је успео да спроведе лопту у гол у голманов ближи угао.

У другом полувремену мреже су мировале. Обе екипе су створиле неколико шанси, међутим није било промене резултата.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи