Ђукић: Нико не спомиње Јанг Бојс, приоритет је Јавор

Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић изјавио је да је екипа искључиво сконцентрисана на утакмицу против Јавора у Ивањици, иако четири дана касније против Јанг Бојса игра одлучујући меч да презими у Европи. Меч у Ивањици на програму је у недељу од 13.00 часова.

"Заиста нас очекује тешко гостовање у Ивањици, Јавор има добар тим и контру, мораћемо да се потрудимо да победимо. Нико не спомиње Јанг Бојс, Јавор је приоритет", рекао је Ђукић на конференцији за медије у СЦ Телеоптик.

Он је образложио да у тешком и густом ритму утакмица фокус је увек на наредном мечу.

"Јавор се доста добро брани, јако организовано и са доста играча. Тешко примају голове, али и знају да играју, воле посед... Мораћемо да будемо на нивоу у свим линијама тима", казао је тренер црно-белих.

Открио је и да је Сејдуба Сума спреман и конкурише за тим, као и Владимир Стојковић и Данило Пантић, док Евертон Луиз због суспензије неће бити у саставу.

Утакмица 17. кола Суперлиге између Јавора и Партизана игра се у недељу од 13 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи