Кака: Да будем успешан тренер у Милану, као Зидан у Реалу

Својевремено најбољи фудбалер света Рикардо Кака када заврши играчку каријеру планира да постане тренер и једног дана са успехом води Милан као што ради Зинедин Зидан у Реал Мадриду.

Италијански медији пренели су да би Бразилац, након одласка из Орланда, трећи пут могао да обуче дрес Милана и шест месеци касније заврши каријеру у клубу у којем се афирмисао.

"Нисам још договорио где ћу наставити каријеру, али и даље се осећам као фудбалер. У наредним недељама донећу одлуку. Ускоро завршавам каријеру, волео бих да останем у фудбалу и будем тренер. Да водим Милан? Зашто да не, Милан је у мом срцу, као и клубови за које сам играо. Отворен сам", рекао је Кака, а пренели италијански медији.
Кака сматра да је много научио од Карла Анћелотија и Жозеа Муриња, али да би волео да следи пут Зинедина Зидана.

"Могао бих да пренесем све што сам научио од Муриња и Анћелотија. Ипак, Зидан је јединствен као фудбалер и као тренер. Прави човек за ту функцију", поручио је Кака.
Овај 35-годишњи Бразилац један од четворице фудбалера који су освојили Лигу шампиона (2007), Златну лопту (2007) и Светско првенство (2007).

Каријеру је почео у Сао Паулу, прославио се у Милану, одакле је 2013. године за тада великих 67 милиона евра потписао за Реал, али због повреда није наставио са одличним играма у Мадриду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво