Читај ми!

Скромни Роналдо: Више сам од гол машине

Најбољи фудбалер света Кристијано Роналдо одбацио је критике да ове сезоне игра у слабој форми, након што је дао само један гол у шпанској Примери за Реал Мадрид, и поручио да његов допринос не може само да се мери у листи стрелаца.

Португалац је од 2009. године, када је стигао у Мадрид, у свакој сезони давао најмање 25 голова у шпанском првенству, а ове је до сада само један на седам мечева.

"Не слажем се шта људи причају о мени, многи не виде разлику између врхунске форме, солидне и оне без гола. На мене гледају као на гол машину, човека који стално мора да постиже голове. Уколико то није случај, никога не занима да ли играм добро или не, само ми гледају колико сам се пута уписао у листу стрелаца", рекао је Роналдо за француски Лекип.

Прихвата критике, али наглашава да се не слаже са њима.

"Због тога избегавам да читам новине или слушам шта причају о мени. Међутим, немам избор и морам да прихватим стање. Не могу да контролишем свет", поручио је Роналдо.

Мањак голова многи су окарактерисали као Роналдово незадовољство у Реалу и да жели да оде, што је он касније демантвао.

Слаб учинак, поред Роналдових суспензија, поклопио се са Реаловим заостатком за водећом Барселоном од чак осам бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво