Морињо спрема изненађење – Ибрахимовић и Погба у суботу на терену!?

Морињо припрема повратак Ибрахимовића и Погбе у први тим Јунајтеда, тако бар делује, а више ће се знати после тренинга. Тим из Манчестера у суботу од 18.30 на Олд Трафорду игра против Њукасла меч 12. кола Премијер лиге.

Сити је у фантастичној форми и има осам бодова предности. Међутим, Морињо припрема два џокера – Пола Погбу и Златана Ибрахимовића враћа у први тим.

"Играчи који су током паузе остали у Манчестеру и опорављали се од повреда, па чак и они који су се опорављали од тешких повреда, сви су спремни да играју", рекао је клупској телевизији Жозе Морињо.

Упитан на које тачно дуго одсутне играче мисли, одговорио је да су то "Погба, Ибрахимовић и Рохо".

Говорећи о Ибрахимовићу, Морињо је нагласио да је потпуно опорављен након кидања предњег укрштеног лигамента.

"Не можемо очекивати да одмах игра 90 минута или да игра у суботу, па у уторак, као што је радио током целе каријере. Потребно му је време да достигне некадашњи ниво физичке спремности, самопоуздања, брзину реакције. Али, са медицинске тачке гледишта, он је потпуно у реду", рекао је Морињо.

Што се тиче Погбе, Морињо је додао да о његовом значају за тим не треба трошити речи.

"Јасно је какву је сезону Јунајтед имао до Полове повреде и после Полове повреде. Толико је просто", додао је Морињо.

Ибрахимовић је у последња три дана тренирао са екипом и сензационални повратак могао би да се деси управо у дуелу са Њукаслом. Швеђанин није играо седам месеци због повреде лигамента десног колена на мечу Лиге Европе против Андерлехта у априлу ове године.
 
Прве прогнозе биле су да се Ибрахимовић неће враћати на терен ове године, чак је било неизвесно да ли ће се уопште враћати на терен. Ипак, Златан је направио огроман напредак и у уторак се прикључио екипи.

Још једна Морињова узданица Пол Погба такође је близу повратка на терен. Он није играо на последњих дванаест утакмица због повреде тетиве.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво