Читај ми!

Кировски оперисан у Минхену: Мотивисан сам да се вратим

Голман Чукаричког Александар Кировски успешно је оперисао килу у Минхену и данас би требало да се врати у Београд. Кировском је у Немачкој урадена херниопластика, а прве процене лекара кажу да би веома брзо могао да се врати на терен.

"Нисам превише малаксао. Осећам бол од реза, али подношљиво је. Реч је о подмуклој повреди, за коју не знам кад и како се тачно догодила. Прве болове сам осетио пре око два месеца и више сам се муцио током тог периода. Како су ми рекли лекари пресечена су оба нерва и одстрањене су две киле у пределу препона. Сад само једва чекам да се вратим на гол. Јако сам мотивисан", рекао је Кировски за сајт клуба са Бановог брда.

Кировском је у Немачкој урадена херниопластика, а прве процене лекара кажу да би веома брзо могао да се врати на терен.

Овај 27-годишњи голман, који је летос стигао у Чукарички из матичног Земуна, у Минхену је био у пратњи клупског физиотерапеута Срећка Михаиловића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи