Санчез одбио Барселону због Ајакса, а сад блиста у Тотенхему

Колумбијски фудбалер Дејвинсон Санчез пре годину и по дана одбио је Барселону због Ајакса, одакле је прешао у Тотенхем и одушевио све љубитеље фудбала одличним играма.

Санчез је послушао савет мексичког тренера Хуана Карлоса Осорија, који га је открио у Колумбији, да из Атлетико Насионала пређе у Ајакс уместо на Ноу Камп како би се боље развио, што се испоставило као права одлука.

"Сећам се када ме је звао и питао да ли да иде у Ајакс или Барселону, пренео сам му да би за њега било најбоље да игра. Можда у Барсеони не би имао минутажу какву жели и зато је одабрао одлазак у Холандију. Одиграо је одлично и Тотенхем је реаговао, фантастично је видети да то толико напредовао за кратко време", рекао је Осорио за Скај Спорт.

После само једне сезоне у Ајаксу, овај 21-годишњи дефанзивац потписао је за Тотенхем у трансферу вредном 47 милиона евра.

Санчез је забележио и пет утакмица за А тим репрезентације Колумбије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи