Наставља се Суперлига, Звезда на Рад, Партизан у Ивањици

После репрезентативне паузе наставља се такмичење у Суперлиги Србије утакмицама 17. кола, фудбалери Црвене звезде дочекују Рад, док Партизан гостује у Ивањици екипи Јавора.

Седамнаесто коло Суперлиге отварају утакмицом у Лучанима Младост и Раднички из Ниша од 17.00 часова.

"Вечити" настављају исцрпљујућу борбу за прво место и наставак победничког низа јер јуре шести тријумф у домаћем такмичењу, након што су успешне увертире направили у среду у Купу Србије победама над Борцем у Чачку, односно Радом у Хумској.

Рад други пут у само четири дана долази на Топчидерско брдо са претпоследњег места на табели, али и лошом традицијом јер је у последњих девет сусрета у Суперлиги поражен од Црвене звезде.

У сличној позицији је Јавор који ће такође тражити прво изненађење у протеклих осам мечева са актуелним прваком Србије.

Уједно, Црвена звезда и Партизан имају задатак да предстојећег викенда искључе све мисли са одлучујућих дуела у Лиги Европе против БАТЕ Борисова и Јанг Бојса наредног четвртка.

Распоред утакмица:

Петак: Младост - Раднички (17:00).

Субота: Црвена звезда - Рад (17.00), Напредак - Чукарички (17.00), Војводина - Радник (17.00), Вождовац - Бачка (17.00).

Недеља: Јавор - Партизан (13.00), Земун - Мачва (13.00), Спартак - Борац (17.00).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи