Хамшик: Близу смо Јувентусу, пада и Марадонин рекорд

Капитен Наполија Марек Хамшик изјавио је да је Јувентус победничка екипа, али да је његов тим веома близу или на сличном нивоу са шампионом Италије. Наполи је после 12 кола лидер Серије А и уз Интер једина непоражена екипа до сада у италијанском првенству, а словачки репрезентативац сматра да је за титулу неопходна перфекност у свему.

"Освојили су шест скудента у низу, тим су који побеђује, али смо на приближном нивоу као они" изјавио је Хамшик на прес конференчији пред суботњи дуел против Милана.

Наполи је после 12 кола лидер Серије А и уз Интер једина непоражена екипа до сада у италијанском првенству, а словачки репрезентативац сматра да је за титулу неопходна перфекност у свему.

"Можда нам је нешто недостајало претходних сезона, али радимо на томе и имамо велику жељу да освојимо скудето. Да би постао шампион неопходно је да се поклопе мале ствари, како ментално, тако и фижички. За тај циљ је важно да се функционише изванредно" изјавио је Хамшик.

Велики удео у добрим резултатима ове сезоне Хамшик приписује и тренеру Наполија Марурицију Сарију.

"Откад је Сари у клубу наша форма је у успону. Годинама напредујемо како индивидуално тако и тимски".

Словаку недостаје један гол да сруши рекорд Дијега Марадоне у Наполију, а он на је на то има интересантан одговор.

"Размишљам о томе, али мислим да други мисле више од мене. Доћи ће то када буде дошло. Доказао сам да могу да погађам константно ове сезоне. Смирен сам, нема проблема."

Хамшик је члан Наполија од 2007. године, постигао је 94 гола на 367 утакмица за овај клуб и освојио два купа и један Суперкуп.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво