"Орлови" стигли у Београд после успешног краја 2017. године

Фудбалска репрезентација Србије стигла је у Београд након успешне азијске турнеје којом је стављена на тачка на сјајну 2017. годину и избореног пласмана на Мундијал после осам година.

Вршилац дужности селектора Младен Крстајић, који је наследио смењеног Славољуба Муслина, успео је да оствари два добра резултата победом над Кином (2:0) и ремијем у Јужној Кореји (1:1).

Уједно, он је пружио шансу младим играчима, пре свих Сергеју Милинковић-Савићу и неколицини "Златних Новозеланђана" попут Милоша Вељковића, Андрије Живковића, Марка Грујића, Немање Максимовића, и додатно појача конкуренцију за коначна 23 путника у Русију.

Наредни потези Фудбалског савеза Србије су избор селектора, али тек после 1. децембра, односно жреба за Светско првенство у московском Кремљу.

Ново окупљање репрезентације Србије биће у марту наредне године када ће бити заказане пријатељске утакмице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи