Данска рапсодија у Даблину за пласман у Русију!

Фудбалска репрезентација Данске пласирала се на Светско првенство 2018. године у Русији, пошто је у реванш мечу баража убедљиво савладала Ирску у Даблину са 5:1! Кристијан Ериксен стрелац три гола и играч одлуке.

Када је Дафи у 6. минут меча донео предност домаћем тиму, након 0:0 из Копенхагена, чинило се да ће Ирци куповати карте за Русију. Али... Тако нису мислили и Данци, пре свих феноменални Кристијан Ериксен.

Истина, изједначење скандинавском саставу донео је Кристенсен у 29. минуту, да би потом почео шоу сјајног везисте Тотенхема.

Ериксен је прави хет-трик, односно три везана гола, постигао у 32, 63. и 74. минуту, оставио у неверици публику у зеленом и одвео своју репрезентацију на Мундијал!

Коначан резултат из пенала у 90. минуту поставио је Никлас Бендтнер, након којег је судија Марчинијак из Пољске свирао крај одличног меча.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво